وي افزود: حذف نقاط ضعف ولتاژ شبکه، واگذاري فعاليتها به بخش خصوصي، کاهش مدت و تعداد خاموشيها و بهکارگيري فناوري نوين در بخش بهرهبرداري و پايداري شبکه از اهداف بلند مدت اين شرکت است.
مديرعامل شرکت توزيع برق چهارمحال و بختياري گفت: تأمين روشنايي معابر در سطح استان يکي از برنامههاي کوتاه مدت اين شرکت است که در ماههاي اخير اقدامات مناسبي در اين زمينه انجام شده است.
هاشمي افزود: راه اندازي سامانه 121 با پوشش استاني و قابليت ردگيري يکي از اقدامات موثري است که بهمنظور بررسي مشکلات خاموشي و قطعي برق مناطق مختلف استان انجام شده است.
وي با بيان اينکه استفاده از انشعابات غيرمجاز در تأمين برق جرم محسوب ميشود، گفت: موارد غيرمجاز از طريق دستگاه قضايي استان پيگيري و مجازات ميشوند.
مديرعامل شرکت توزيع برق چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه در حال حاضر بيش از 300 هزار مشترک برق خانگي، عمومي، صنعتي و کشاورزي در استان وجود دارد، افزود: روستاهاي زير 6 خانوار در استان وجود دارد که تاکنون برقرساني نشدهاند و برخي نيز در طرح جابهجايي هستند.
هاشمي با اشاره به مشکل نقدينگي موجود در شرکت توزيع برق استان گفت: اميدواريم با تأمين اعتبار لازم براي طرحهاي در دست اجرا بتوانيم پروژههايي که از سالهاي قبل آغاز شده است را تکميل کنيم.
وي با اشاره به پيشرفت 68.5 درصدي پست 400 کيلو ولت لردگان، افزود: تکميل فاز اول اين پست نيازمند 10 ميليارد تومان اعتبار است.
مديرعامل شرکت توزيع برق چهارمحال و بختياري با بيان اينکه خاموشيهاي بيبرنامه به دو دسته خاموشيهاي ماندگار و گذرا تقسيم ميشود، افزود: در سالهاي اخير تعداد خاموشيهاي گذرا که بهدليل عوامل طبيعي مانند باد و بارندگي رخ ميدهد، افزايش و خاموشيهاي ماندگار کاهش يافته است.
هاشمي خاطرنشان کرد: متوسط زمان رفع خاموشي در استان 0.12 دقيقه است که اين زمان در مقايسه با ساير نقاط کشور زمان مطلوبي است و خاموشيهاي با برنامه بيش از 3 ساعت ممنوع است.
وي با اشاره به اينکه مناطق عشايرنشين اين استان در تأمين برق با مشکلاتي روبهرو هستند، گفت: توليد برق از انرژي خورشيدي را براي اين مناطق در نظر داريم و تاکنون 8 روستا در استان از اين طريق از نعمت برق برخوردار شدهاند و تأمين برق دو روستا از طريق انرژي خورشيدي در حال انجام است.
انتهاي پيام/
منبع: تسنيم